Australiani Nik Lindal, për  shkak të trukimit të një ndeshje për shtatë vjet të plota do të jetë jashtë tenisit dhe do të paguajë një gjobë prej 35 mijë dollar. Njësia për integritet te tenisit, bëri të ditur se Lindal, është orvatur të  parapërcaktojë rezultatin e një ndeshje të zhvilluar në Australi.

Shpërndaj me