Përfaqësuesja e Lihtenshtajnit në futboll, do të ketë 3 mungesa të mëdha në prag të përballjes me Maqedoninë , më 13 tetor në Shkup, në sfidën e vlevshme për eliminatoret e Ligës së Kombëve. Mbrojtësit Kuna dhe Kvintas do të mungojnë për shkak të lëndimit , ndërsa mesfushori Sallanoviq mungon për shkak të kartonave. Nga lista e futbollistëve të ftuar, mund të vërehet se pjesa më e madhe e futbollistëve bëjnë pjesë në ligat amatore dhe vetëm Marsel Buhel , kohëve të fundit ka filluar të stërvitet me Empolin në Itali. Ndërkohë përfaqësuesaj e Maqedonisë , edhe në ditën e dytë të përgatitjeve punoi më shumë në pjesën fizike, duke lënë hapësirë që gjatë ditës së enjtë dhe të premte, të koncetrohet në sistemimin dhe lojën taktike.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...