Drejtorja e një banke mëngjesin e sotëm është plagosur në Serbi, përcjell Kurir.rs

Sulmuesi deri tani i panjohur në një skuter është afruar deri te ajo, ka larguar helmetën dhe më pastaj ka shtënë me armë zjarri në drejtim të saj.

Lubica Miçiq duheshe të shkojë në punë, ku dikush ka shtënë në drejtim të saj. Dikush nga fqinjët kanë konfirmuar se bëhet fjalë për një person i gjinisë mashkull me forma të mëdha trupore, derisa tdisa të tjerë që kishin qenë dëshmitarë të rastit kanë thënë se e lënduara ka pëshpëritur se e njëjta ka qenë grua.

Ajo ka qenë e divorcuar dhe nënë e një fëmije, e cila nuk kishte qenë aty. Sipas fqinjëve, Lubica nuk ka asnjë lidhje me persona kriminel. ME ish burrin e saj ka qenë në marrëdhënie të mira, sepse siç kishin vërtetuar ato e kishin njohur edhe më herët, dhe kishin një fëmijë së bashku.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...