Sa i përket marrëdhënieve seksuale, janë disa ligje dhe rregulla.

Një ndër to është se në Guama të Brazilit, njerëzit paguhen për t’i përdhunuar femrat, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë mund t’i shihni disa kuriozitete rreth seksit të cilat përfshijnë vende të ndryshme të botës.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...