Komisioni Rregullator i Energjisë duhet të njoftojë sot çmimet e reja të derivateve të naftës.

Javën e kaluar, çmimi i Eurosuper BS-95 u rrit për gjysmë denarë, dhe ka kushtuar 67 denarë për litër , ndërsa çmimet e karburanteve të tjera mbetën të pandryshuara, gjegjësisht çmimi për Eurosuper 98 ishte 69 denarë për litër, ndërsa çmimi për dizelin është shitur për 60 denarë për litër.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...