Federata e Kroacisë në hendboll, u ka dhënë motiv shtesë hendbollistëve kroat, që të shënojnë rezltatet pozitive në Botërorin në Danimarkë dhe Gjermani. Në rast se bëhen kampion bote, kroatët do ët përfitojnë 450 mijë euro, ndërsa për medaljen e argjendit, fitojnë 300 mijë euro. Medalja e bronzit sjell 100 mijë euro, ndërsa për kualifikim deri në pozitën e 7-të, kombëtarja do të përfitojë 50 mijë euro.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...