Nëse vuani nga këpucë me majë të ftohtë kur temperatura janë minus, këto mund të jenë ato që saktësisht u nevojiten.

Jimmy Choo ka nisur një sërë krijimi të çizmeve që iu ngrohin dhe këmbët qëndrojnë asisoj gjatë gjithë ditës.

E gjitha çfarë duhet të bëni është t’i mbathni ato.

Ideja e zgjuar mund të jetë shpëtimtar për këmbët e ngrira. Sipërfaqet e nxehta dhe prerja e qethur do t’ju mbajnë të qetë edhe në kushtet më të zymta.

Koncepti është i thjeshtë, çizmet ngarkohen me një kabllo USB, të fshehur me kujdes. Temperaturat mund të vendosen nga 25 gradë celsius deri në 45, dhe ju aktivizoni vendosjen e nxehtësisë nga një aplikacion mobil i porosit.

Sipërfaqet e nxehta zgjasin deri në tetë orë para se ato të kenë nevojë të ngarkohen përsëri, kështu gjatë një ditë mund të jeni i/e nxehtë me mbathje.

Çmimi  i këtyre çizmeve është 1,434.22 euro dhe ndoshta jo i arritëm për secilin.

Ato kanë lëkurë rezistente ndaj ujit, për rehati dhe mbrojtje maksimale nga jashtë.

Loading...

Shpërndaj me