Konfiskohet telefoni celular i Katica Janevës kanë konfirmuar për Fokus nga PTHP-ja.

Paraprakisht janë dorëzuar para gjykatësit të procedurës paraprake, Bojan Jovanovski dhe Zoran Mileski, të cilët dyshohen në rastin e sotit që ka ndërmarë PTHP-ja për ndërhyrje kundërligjore, larje parash dhe përvetësim të të mirave materiale. Prokuroia ka kërkuar paraburgim për të dyshiarit Bojan Jovanovski dhe Zoran Mileski.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...