Klajdi Haruni dhe Morena Taraku të dy, në të njëjtën periudhë në Tailandë. Deri këtu nuk ngjan aspak e pazakontë, fundja siç mund të mendoni me të drejtë, Tailianda është e madhe e ka vend për të gjithë por, pooooor…disa indikacione të tjera na bëjnë që ekuacioni të lidhet.

Fillimisht në gjithë atë Tailandë, e çuditshme që Klajdi dhe Morena po frekuentojnë të njëtat brigje.

Nëse ende mendoni se koinçidenca dhe rastësia çfarë nuk bëjnë, na thoni pak sa rastësi është që të dy të bëjnë ‘likes’ tek postimet e njëri tjetrit, pikërisht tek ato të Tailandës.

Gjithçka thamë më sipër mund të jetë edhe dashamirësi e jona për t’i parë bashkë si çift Klajdin dhe Morenën ama ca gjurmë vërtetësie i keni këtu… I mbani mend fotot rastësore të Alfios dhe Fatma Methasanit dikur në Tailandë? Eh, e ëmbël mjaltë e plotë diell pra kjo Tailanda… /Neës31.al

Loading...

Shpërndaj me

Loading...