Është përuruara në New York oborri gjigant “Hudson Yards”.

Kjo është prona më e madhe private në botë, plot 28 hektarë.  Brenda kësaj prone ka zyra, restorante, park, organizata dhe një shkollë publike.

Dizejnatori i këtij projekti gjigant është britaniku, Thomas Heatherwick.  Vizitorët patë bileta falas në ditën e parë.

Ky projekt gjigant kushtoi hiq më pak se 25 miliardë dollarë.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...