Para ndeshjes së sotme Vardar – Zenit e cila luhet në Shkup, skuadra ruse doli me një kumtesë, përmes së cilës tifozëve të saj iu bën ftesë që në drejtim të stadiumit mos të shkojnë vetë. Këta kanë hartuar edhe disa rekomandime se si dhe ku të lëvizin dhe se këta duhet të grumbullohen në qendër të Shkupit. Nga Zenit, për shkak të agresivitetit të tifozëve të tyre, banorëve dhe tifozëve lokal që mos të bij-në në kurthet e tifozëve të tyre. Të dyja skuadrat fansave të tyre iu bënë apel të kenë sjellje të mirë para gjatë dhe pas ndeshjes.

Shpërndaj me