Shpeshherë ndodh që në rrjetet sociale të ketë propozime nga më të ndryshmet dhe diçka e çuditshme i ka ndodhur edhe Mateusit. Mateous Frroku, këngëtari nga Shqipëria është pyetur nga gazetarja për propozimin më të çuditshëm që ka marrë dhe këngëtari ka rrëfyer: “Foto, pa tekst vetëm foto”- duke nënkuptuar se në mesazhet e tij ka ardhur një foto nudo.

Pas kësaj përgjigje, Mateusi ka kërkuar të kalojë në pyetjen tjetër, duke mos dashur të flasë më tepër për këtë temë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...