Në të gjitha lokalet në Prishtinë sot do të dëgjohen këngët e bilbilit të Kosovës, Nexhimije Pagarusha, e cila ndërroi jetë dje. Kjo u vendos në mes shoqatës së Gastronomëve dhe ministres së kulturës, Vlora Dumoshi, në mënyrë që të nderohet figura e Pagarushës.

“Diva origjinale e trevave tona nesër do dëgjohet, në sinkron, në të gjitha lokalet e Prishtinës, në të njëjtën kohë, për të prodhuar një kontrast që bashkëvepron. Zëri i saj do shkrijë mërzinë tonë dhe në anën tjetër do ta ngrijë kujtimin për të në mendjet tona’, thuhet në njoftim e shoqatës së Gastronomëve.

Diva origjinale e trevave tona sot do dëgjohet, në sinkron, në të gjitha lokalet e Prishtinës, thuhet në kumtesë, në të njejtën kohë, për të prodhuar një kontrast që bashkëvepron. Zëri i saj do shkrijë mërzinë tonë dhe në anën tjetër do ta ngrijë kujtimin për të në mendjet tona.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...