Argentina, Kili,Paraguai dhe Uruguai do të dorëzojnë një kandidaturë për të qenë organizatorë të kampionatin Botëror në futboll i cili duhet të mbahet në vitin 2030-të. Numri një i Kilit, Sebastian Pinera në rrjetet sociale bëri publike se është arritur një marrëveshje mes këtyre katër shteteve për të qenë organizatorë të botërorit të futbollit.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...