Janë mësuar katër kandidatët për organizimin e finales së Super Kupës në vitin 2021. Për këtë event në garë janë qytetet e Minskut në Bjellorusi, Helsinkut në Finlandë, Belfastit në Irlandën e Veriut dhe Harkovi në Ukrainë. Nikoqiri dhe organizatori i Super Kupës 2021 do të caktohet më 24 shtator në takimin e radhës të UEFA-s në Lubljanë. Ndërkohë në vitin 2021, sfida e Super Kupës do të zhvillohet në stadiumin “Dragao” në Porto.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...