Tony Geminiani, është kampioni botëror i picave. Këtë titull ai e ka rrëmbyer 12 herë me radhë pas performancave që ka pasur si akrobat i picave. Ai ka arritur dy herë rekordin Botëror Guiness për performim si akrobat i picave, njërin prej të cilëve e ka arritur për rrotullimin e njëpasnjëshëm dhe më të shpejtë të picave pas supeve për 30 sekonda, përkatësisht pas 36 rotullimeve. Tony thotë se picat janë ushqimi i tij i preferuar dhe se nuk beson se ka dikush tjetër në botë që i do picat më shum se ai. Për këtë ai mban edhe tatuazh në gjoks ku shkruan “Pica përgjithmonë”.

Great Big Story

Tossing pizza dough is serious business. Professional-grade pizza acrobats handle dough like a Harlem Globetrotter, with impeccable choreography, masterful dough control and the power to charm a crowd. We talked to 12-time World Pizza Champion Tony Gemignani about what it takes to get that pie in the sky.

Publiée par Great Big Story sur Jeudi 14 mars 2019

Alsat

Loading...

Shpërndaj me

Loading...