Xhon Izner është gjysmëfinalisti i parë në turneut Masters në Romë, pasi mundi Marin filiçin me 2-1 në sete , ose 7-6, 2-6 dhe 7-6. Në gjysmëfinale , tenisti amerikan Xhon Izner do të përballet me Aleksander Zverevin i cili me 2-0 në sete mundi Millosh Raoniçin ose 7-6, dhe 6-1 në geme.

Shpërndaj me