ANSA.

Të plagosurit përfshinë edhe një shtatzënë, e cila lëndua në kokë, por që mori menjëherë trajtim mjekësor.

Në Milano Marittima, një grua u plagos rëndë, ndërkohë që një pishë 200-vjeçare u shkul nga një tornado.

Në Molise ra breshër me madhësinë e një topi ping-pongu, u thyen dritare dhe u dëmtuan makina.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...