Dy futbollistët me ngjyrë të skuadrës së Napredak Krushevc, Ibrahim Ndijajea (Senegal) dhe Samjuel Baha Regisa (Kamerun), janë sulmuar nga një grup i huliganëve të këtij qyteti, raportojnë mediat serbe. Sulmi ka ndodhur në “Parkun e pionierëve”, ku të dy futbollistët afrikan po shëtisnin. Këta së pari ishin ofenduar me fjalë dhe më pas janë sulmuar prej nga edhe kanë marrë lëndime më të lehta.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...