Liga e kampioneve në hendboll për femra është duke iu ofruar përmbylljes së garave të këtij sezoni. Deri në mbyllje të sezonit kanë mbetur vetëm për tu zhvilluar ndeshjet e turneut përfundimtar “Final4” dhe të mësojmë se cila skuadër do jetë kampion i ri. Si zakonisht në mbyllje të sezonit bëhet edhe përzgjedhja e më të mirave të një sezoni.

https://www.ehftv.com/us/video/best-of-wcl-season/1175070

Loading...

Shpërndaj me