Tolga Guleç është një ndër aktorët më të pëlqyer turk për momentin, dhe që arriti të bëhet I njohur edhe në publikun ndërkombëtar.

Në Kosovë publiku e njohu me rolin e tij të ‘Gokhanit’ në serialin shumë të njohur turk ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

‘Gokhani’ përveç që është një aktor shumë I suksesshëm ai është një ndër aktorët më të bukur në Turqi.

Mirëpo, në fotografitë që ai I ka postuar, shohim që nga seriali ai ka ndryshuar shumë dhe duket më I vjetër tani.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...