Sot do të bëhet hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Maqedoninë e Veriut me Kosovën.

Në këtë ceremoni do të marrë pjesë ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Ekrem Musatafa.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...