Greqia ia dërgoi Maqedonisë notën verbale. Pas pranimit të notës verbale nga pala greke në gazetën zyrtare duhet të shpallen ndryshimet Kushtetuese. Menjëherë pas kësaj, nis edhe ndërrimi i emrave dhe vendosja e tabelave me emrin e ri nëpër institucionet vendore dhe përfaqësitë diplomatike-konsullore nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...