Vizitorët në qytetin e dytë më të madh të Greqisë, Selanikut, do të jenë në gjendje të provojnë hotelin e parë inteligjent me 5 yje nga gushti i vitit 2020.

Një ndërtesë tetëkatëshe në rrugën 24 Monastiriou u zgjodh strategjikisht si vend ideal në qendër të qytetit të Selanikut dhe u kthye në një hoteli me emrin ONOMA shkruan Greek City Times.

Falë teknologjisë së fundit, hoteli do t’u ofrojë mysafirëve shërbime plotësisht të personalizuara, që ofrojnë ushqim për secilin individ.

ONOMA Hotel ka një kapacitet prej 83 dhomash dhe gjithsej 164 shtretër.

“Jemi shumë të entuziazmuar për konceptin tonë të ri të hotelit, Hoteli OΝΟΜΑ. Do të jetë e para e markës sonë të re ‘ONOMA’ “tha Michael Chrysochoidis, Drejtori i Përgjithshëm.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...