Gjykata e Apelit për Krime të Rënda në Shqipëri ka refuzuar kërkesën për ndryshim të masës së sigurisë për Ragip Hajdinin, kosovarin e akuzuar si bashkëpunëtor në grabitjen në Aeroportin e Rinasit në Tiranë.

Apeli ka argumentuar se nuk ka ndryshuar asnjë rrethanë për të lehtësuar pozitën e Hajdini dhe për këtë arsye ka lënë në fuqi vendimin e lënë nga Gjykata e Shkallës së Parë për ta lënë të pandehurin në burg pa afat.

Shqiptari nga Kosova Ragip Hajdini, i njohur ndryshe si “daja” u arrestua në 26 prill tek Shkëmbi i Kavajës në Shqipëri. Ai akuzohet se ka siguruar furgonin me të cilin u bë grabitja në Rinas. Mes grupit ishte edhe Admir Murataj, i cili mbeti i vrarë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...