Sipas raportit vjetor të Google, përsa i përket kërkimeve në interet, këta janë njerëzit, këngët, filmat dhe gjërat më të kërkuara gjatë vitit 2019:

Top10 që kanë më shumë kërkime në Google gjatë 2019-s:

 1. Disney Plus
 2. Cameron Boyce
 3. Nipsey Hussle
 4. Uragani Dorian
 5. Antonio Brown
 6. Luke Perry
 7. Avengers: Endgame
 8. Game of Thrones
 9. iPhone 11
 10. Jussie Smollett

Njerëzit më të kërkuar në Google gjatë 2019-s:

 1. Antonio Brown
 2. Jussie Smollett
 3. James Charles
 4. Kevin Hart
 5. R Kelly
 6. 21 Savage
 7. Lori Loughlin
 8. Jordyn Woods
 9. Bryce Harper
 10. Robert Kraft

Filmat më të kërkuar në Google gjatë 2019-s:

 1. Avengers: Endgame
 2. Captain Marvel
 3. Joker
 4. Toy Story 4
 5. Lion King
 6. It Chapter Two
 7. Frozen 2
 8. Once Upon a Time In Hollywood
 9. Midsommar
 10. Scary Stories to Tell in the Dark

Këngët më të kërkuara në Google gjatë 2019-s:

 1. Old Town Road
 2. 7 Rings
 3. Shallow
 4. Sunflower
 5. Truth Hurts
 6. Lose You To Love Me
 7. Sicko Mode
 8. Thank u, next
 9. Act Up
 10. Bury a Friend
Loading...

Shpërndaj me

Loading...