Java e modës në New York nuk mund të konsiderohet pa motrat Gigi dhe Bella Hadid.

Shkëlqimi i motrave Hadid është i padiskutueshëm në çdo event të “New York Fashion Week”. Gigi 24 vjeçe dhe Bella Hadid 22 vjeçe janë një kombinim perfekt në pasarelë dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe as në Nju Jork.

Por, java duket se ishte e ngjeshur me aktivitete për modelet miliardere. Ato u shfaqën krah njëra-tjetrës edhe në shfaqen e “Ralph Lauren” më 7 shtator.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...