Qeveria ka formuar komision që duhet të hapë ofertën për gazifikimin e vendit. Ekipi ekonomik i Qeverisë e ka këshilluar qeverinë që i njëjti të ripërpunohet dhe të ri-shpallet me çka sipas zv/kryeministrit Angjushev, do të ketë më shumë konkurrencë,  çmime më të lira dhe përfitime më të mëdha për të gjithë.

Do të shohim se kush ka qenë ofertuesi edhe ne nuk e dimë. Komisioni do ta hapë ofertën. Shpresoj se të gjithë ju do të dakordoheni se një ofertë nga një kompani sigurisht se nuk është e mjaftueshme për të fituar një ofertues cilësor dhe konkurrencë që do të japë çmim cilësor për qytetarët e Maqedonisë– deklaroi Koço Angjushev , zëvendëskryeministër për çështje ekonomike.

Alsat 

https://www.youtube.com/watch?v=q830onhqrcM&feature=youtu.be

 

 

Shpërndaj me