Skuadra e Futsal Shkupit do të jetë organizatore e një nga turnetë e futsallit të garave në grupe në Ligën e Kampionëve. Futsal Shkupi do të organizojë njërin nga turnet kualifikuese në Ligën e Kampionëve, të cilat do të zhvillohet në periudhën nga 27 gusht e deri më 1 shtator të vitit 2019. Hedhja e shortit për Ligën e Kampionëve do të zhvillohet më 4 korrik në orën 14.00, ndërsa Futsal Shkupi do të garojë në këtë konkurencë garash pasi fitoi titullin dhe Kupën e Maqedonisë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...