Gjenerata e re e frigoriferëve lëvizës është dizajnuar në atë mënyrë që të dërgoj vetë pijen deri te konsumatori. Ky lloj frigoriferi komandohen me zë. Shfrytëzuesi mjafton vetëm në mënyrë të sjellshme t’i kërkojë frigoriferit të afrohet në tavolinën e ngrënies dhe sistemi i skicimit të dhomës i mundëson atij të gjejë lokacionin e saktë dhe të sigurt. Kompania që e prodhon këtë lloj frigoriferi thotë se ai nuk është në shërbim vetëm të personave përtacë por edhe të moshuarve ose atyre që e kanë të pamundur të lëvizin. Ai mund të jetë i arritshëm për të gjithë në treg pas gjashtë vitesh.

Alsat-M

Shpërndaj me