E përditshmja franceze “Frans Futball”, e cila për çdo viti ndan çmimin “Topin e Artë”, për futbollistin më të mirë të botës, tani do të ndajë edhe çmimin “Lav Jashin”. Çmimi i ri mban emrin e portierit, i cili në historikun e futbollit është i vetmi portier që është shpallur më i miri i botës në konkurencën e futbollistëve. Andaj , më 21 dhjetor, “Frans Futboll” do të shpalos emrat e 10 portierëve , që do të konkurojnë për çmimin e ri, ndërsa në votimet do të marrin pjesë seleksionuesit dhe kapitenët e kombëtarëve. Ceremoniali i ndarjes së çmimeve “Lav Jashin” dhe “Topi i Artë” do të zhvillohet më 2 dhjetor në Paris.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...