Çfarë mendoni se cila kafshë është në këtë pamje jashtëzakonisht interesante?
Nëse keni menduar se bëhet fjalë për një korb apo sorrë, e keni gabim.Është në të vërtetë një mace. Shikoni pak më mirë dhe do të kuptoni se ajo që duket si një sqep i shputës është në të vërtetë mace e zezë e ulur në dysheme duke shikuar në kamerë.

Loading...

Shpërndaj me