Festuan dhe ishin të bindur se së shpejti do të bëhen prindër, më pastaj kanë mësuar lajmin e tmerrshëm. Temi Milan dhe burri i saj Riçard, artisti i serialit “Veterlo Round” janë thyer tërësisht për sëmundjen e rëndë që kishte fituar Temi.

Testi i saj i shtatzënisë ishte pozitiv, ndërsa më vonë kishin mësuar se nuk ishte shtatzënë por bëhet fjalë për një tumor i cili zhvillohet sikur një bebe.

“Kur shkova për kontrollim pas tre muajve nga “shtatzënia”, mësuam se embrioni nuk po rritet” ka deklaruar Temi Milan pas kontrollimit të detajuar ku dhe mësoi lajmin e tmerrshëm.

“Ajo po vuan nga sëmundja e quajtur Horiokarcinom, një lloj shumë i rrallë tumori” – kishin theksuar doktorët.

Për shkak të natyrës së vështirë të sëmundjes doktorët nuk kanë guxuar që të kryejnë ndonjë ndërhyrje dhe menjëherë kanë filluar trajtimin e me kimiterapi.

Në momentin kur e ka kuptuar sëmundjen ajo ksihte qenë studente në vitin e fundit për mjekësi, tani ajo është diplomuar në Universitetin e Velsit Jugor.

Ajo u shërua me sukses, mirëpo analizat e gjakut duhet ti dërgojë rregullisht në spital dhe të vizitojë mjekun për kontrollime preventive, ndërsa Riçard dhe Temi së shpejti planfikojnë që të kenë një bebe./Alsat

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...