Nëse vërtetohet se Gjorge Ivanov është i përzier në skenarin për shpallje të gjendjes së luftës më 27 prill, atëherë duhet impiçment të shpejt dhe gjykim të Presidentit Ivanov, vlerëson profesori universitar Lubomir Fërçkovski.

Fërçkoski tha se nëse shqiptarët, që supozohej se kanë qenë të armatosur dhe kishin kaluar urën, atëherë çështja do të shkonte më lartë, por amerikanët kanë intervenuar në moment të fundit. Fërçkoski thotë se ka pasur njerëz të paguar nga strofulla kriminale që kanë përgatitur një skenarë monstruoz për grusht-shtet, dhe këto persona patjetër duhet të dalin para drejtësisë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...