Detaje ikonike dhe një skenografi spektakolare që transformoi Gran Palais në një pyll vjeshte. Ky është ambjenti i këndshëm i rikrijuar për të organizuar shfaqjen e modës së Chanel gjatë Javës së Modës në Paris.

Koleksioni vjeshtë/dimër 2018-2019, i projektuar nga Karl Lagerfield është i frymëzuar nga tema e gjetheve, në sferën e ngjyrave, modeleve dhe detajeve. Mbizotërojnë stampimet, të ngjyrosura, por në një sfond të errët.

Veshjet e mbrëmjes janë të gjata ose të shkurtra, që lënë shpatullat e zbuluara, ndërsa nuk mungojnë edhe dorezat e gjata. Përsa i përket aksesorëve, protagoniste janë kravatat, çizmet me takë të ulët dhe çantat e markës, gjithmonë të çmuara e ikonike.

Shpërndaj me