Fanella e basketbollit e ish-presidentit të SHBA-së, Barak Obama u shit në një ankand për 120,000 dollarë. Obama kishte veshur një bluzë të basketbollit kur ishte 18-vjeç, në një shkollë të mesme në Havaii, ku jetonte, sipas shtëpisë së ankandeve “Heritage Oaks”. Ish-presidenti Obama është një tifoz i basketbollit që ai shpesh luante ndërsa ishte në Shtëpinë e Bardhë, me staf presidencial si dhe të ftuar. Fanella është blerë nga një koleksionist i sportit dhe artefakteve, i cili nuk deshi të identifikohej.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...