Kompania e Sigurimeve Eurosig Shkup bëhet anëtare e grupacionit austriak Grave. Krahas sigurimit jetësor, prej tani në treg Grave do të ofrojë pako të ndryshme sigurimesh. Në tregun maqedonas Grave ekziston 12 vite me më shumë se 17.000 klientë dhe pjesëmarrje në treg me 30% në segmentin e sigurimeve.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...