Shpatina Fejzullahi, dizjanere e grafikës, artiste, në Ditët e kulturës shqiptare në Cyrih të Zvicrës me datë 22 – 25 nëntorë, do të ekspozojë punimet e saj artistike shqiptare, të cilat gërshetojnë tradicionalen me modernen duke sjellë një frymë të re dhe gjithmonë duke ruajtur origjinalitetin autokton të tyre.

 

Loading...

Shpërndaj me