Ndërkohë debati vazhdon ne shoqërinë maqedonase nëse ky ligj duhet të miratohet ose jo. Programi 200 që transmetohet sonte në orën 22:30 sjell përplasje ndërmaqedonase mes atyre që mbrojnë dhe kundërshtojnë ligjin. Profesorja Milica Petrushevska thotë se ligji nuk është i qartë nëse i detyron edhe maqedonasit të msojnë shqipen, kurse Petar Asrovski thotë se ligji nuk i dëmton maqedonasit. Emisioni i plotë do të transmetohet sonte në mbrëmje në orën 22:30, në Alsat M.

Shpërndaj me