E ftuar: Dr. Irena Vitanovska Vaji i kanabisit mund të përdoret në mënyrë legale në R. e Maqedonisë së Veriut për qëllime mjekësore. Disa mjekë e përkrahin përdorimin e tij, kurse disa të tjerë e kundërshtojnë, por çfarë tregojnë faktet dhe rastet reale nga njerëz që e kanë përdorur këtë vaj? Në këtë emision ne do mundohemi të ju japim informacione më të hollësishme rreth përdorimit të këtij vaji për qëllime mjekësore nëpërmjet bisedës me dr. Irena Vitanovska – esperte mjekësore për vajin e kanabisit. Si ndikon vaji i kanabisit në organizmin e njeriut? Si perdoret ai? Për cilat qëllime mjekësore e përdorin mjekët në vendin tonë? A mund të ndalojë vërtet dhimbjet që shkakton kanceri,sëmundja e Parkinsonit apo edhe të shërojë demencën?!

Loading...

Shpërndaj me

Loading...