“Rruga drejt…” nuk i shkëputet dot aktualitetit politik, zhvillimeve të shumta pas zgjedhjeve lokale. Kush i fitoi ato de fakto, e kush moralisht, a i fitoi BDI-ja me ndihmën e LSDM-së dhe a ishte koalicion i vonuar ai i quajtur Aleancë me Besë.

Si do të reflektohen këto zhvillime në politikën qendrore, më saktësisht në qeveri. Aleanca për Shqiptarët do të mbetet në qeveri apo vendin e saj do ta zë Partia Demokratike Shqiptare e Menduh Thaçit.

Mbi këto dhe shumë pyetje tjera, i ftuar është zv/ kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani, i cili do të jetë përballë Biljana Sekullovskës, gazetare dhe Abdulla Mehmetit, publicist.

Shpërndaj me