Apo i afrohet zgjidhja e problemit të emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë dhe a po ndodh ky proces duke qenë shqiptarët në heshtur. Mbi dilemat, optimizmin dhe pengesat e mundshme rreth zgjidhjes së emrit të ftuar në Rruga drejt janë: Vebi Xhemaili, profesor i historisë; Llazar Llazarov, profesor i historisë dhe Ilmi Selami, politolog dhe ish zëvendësministër i Mbrojtjes.

 

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...