Maqedonia t mori raport pozitiv nga Bashkimi Evropian. Përfaqësuesja e lartë e BE-së, Federika Mogerini u shpreh se vendi është kthyer në rrugë të drejtë, në rrugën e duhur. Me tone pozitive, u drejtua edhe komisioneri për zgjerim Johanes Han gjatë dorëzimit të raportit të progresit për Maqedoninë në duart e kryeministrit Zaev. Por, a është ky optimizëm i tepruar apo është real. Këto dhe dilema të tjera në “Rruga drejt…”, debatojnë: Bojan Mariçiq, këshilltar i kryeministrit për integrime evropiane, Arta Bilalli Zendeli, profesore universitare dhe Abdulla Azizi, profesor universitar.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...