Shumë procese gjyqësore në Maqedoni përfshi edhe këtë të fundit me rastin e Almirit, atë të Sopotit dhe të tjera, që pas pavarësimit të vendit janë cilësuar të montuara politikisht dhe madje edhe me motive etnike. Pse nuk ka drejtësi në Maqedoni dhe kush e pengon atë është tema e debatit të sotëm në “Rruga drejt…” me të ftuarit: Sejfulla Osmani, avokat dhe ish prokuror; Artene Iseini, avokate dhe Vane Cvetanov, përfaqësues i OJQ “Llupa e gjelbër”.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...