Maqedonia si shumë herë pas pavarësimit të saj ndodhet para proceseve të rëndësishme, pse jo edhe historike. Të gjithë janë në pritje, do të arrihet apo jo kompromisi i shumëpritur, gati tre-dekadësh midis Maqedonisë dhe Greqisë. Ndërmjetësi Nimic pati takime intensive me kreun e Maqedonisë dhe Greqisë. Mbi procesin e negociatave për emrin, pozicionin e shqiptarëve dhe integrimin e vendit në NATO, në Rruga drejt të ftuar janë: Hysni Shaqiri, ish nënkryetar i Kuvendit: Sollza Gërçeva, ish deputete e LSDM-së dhe Zeqirija Rexhepi, profesor i historisë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...