Zgjedhjet lokale përfunduan ndërsa të njëjtat kane reflektim në skenën politike. Me i rëndësishëm është pozicioni i Aleancës për Shqiptaret. Do vazhdoje koalicioni i Aleancës me Besën dhe njëkohësisht koalicioni qeveritar me LSDM-në dhe BDI-në. I ftuar në studio në Rruga drejt është Ziadin Sela, për tu dhënë përgjigje shumë dilemave dhe pyetjeve. Zoti Sela do të jetë në ballafaqim me gazetarë dhe opinionistë: Aco Kabranov dhe Blerim Hyseni.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...