Maqedonia është përfshirë nga ethet e zgjedhjeve presidenciale! Debati bëhet gjithnjë e më i ashpër jo vetëm në spektrin politik, por edhe në rrjetet sociale. Pushteti është në kërkim të kandidatit konsensual për president të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ndërsa VMRO-DPMNE u përcaktua për kandidate jopartiake, Gordana Siljanovska- Davkova, e cila veten e projekton si liberale por në publik e njohur për qëndrimet e saj që përputhen me ato të VMRO-DPMNE-së, që ajo e quan kryqëzim të rrugëve të saj me partinë që e nominoi. Në “Rruga drejt…” të ftuar për të debatuar
1. Vlladimir Nelloski – anëtar i Komitetit ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së; Artan Grubi, sekretar organizativ i BDI-së dhe Kostadin Kostadinov, zëdhënës i LSDM-së.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...