BDI nga kandidat konensual kaloi tek ideja për kandidat partiak, LSDM dhe VMRO-DPMNE-ja kanë nisur procedurën e brendshme për zgjedhjen e kandidatit të ri. Politika si duket vazhdon të dominojë edhe më tej drejtësinë! Apo i përfundon mandati Prokurorisë Speciale pas vendimit të Gjykatës Supreme që kjo prokuroi nuk është dashur të parashtrojë aktakuza dhe të iniciojë hetime pas skadimit të afatit prej 18 muajve.

Aktualitetin politik dhe fatin e drejtësisë në Rruga drejt e trajtojmë me: Visar Ademin, analist; Lirim Dullovi, gazetar dhe botues i gazetës KOHA dhe Qashif Bakiu, profesor në Universitetin e Tetovës.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...