Stevo Pendarovski në Rruga drejt, për të dytën herë në cilësinë e kandidatit për president të Republikës, por kësaj radhe të Maqedonisë së Veriut. Bashk me pretendentin për shef të shtetit janë edhe dy gazetarë, Arben Ratkoceri, botues i gazetës “Koha” dhe Zoran Ivanov, gazetar.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...