Kryeministri Zoran Zaev, duke folur për ligjin për përdorimin e gjuhëve në emisionin Rruga Drejt deklaroi se ai është meritë e tij dhe do të vazhdojë ta mbrojë përpara atyre që e kundërshtojnë atë. Në janar, sipas Zaevit, ligji do të kalojë edhe leximin e dytë në Kuvend.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...